МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ
DOI:
https://doi.org/10.31499/2307-4914.1(27).2023.278723Анотація
У статті висвітлено актуальність впровадження технологій дистанційного навчання в освітній процес закладів вищої освіти. Обґрунтовано методику проведення практичних занять із забезпечення якості продукції та послуг під час підготовки майбутніх фахівців харчової галузі в умовах дистанційного навчання; представлено методичні рекомендації проведення практичних занять для досягнення ефективного освітнього результату за допомогою проблемного, частково-пошукового, дослідницького та статистичних методів.
Ключові слова: освітній процес; дистанційне навчання; здобувачі вищої освіти; лекції; практичні роботи; харчові технології; інноваційні технології; якість продукції.
##submission.downloads##
Опубліковано
2023-03-30
Як цитувати
Філімонова, І., & Дубова, Н. (2023). МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ. Проблеми підготовки сучасного вчителя, (1(27), 15–21. https://doi.org/10.31499/2307-4914.1(27).2023.278723
Номер
Розділ
Статті