МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ

Автор(и)

  • Ірина Філімонова Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини., Україна https://orcid.org/0000-0001-6833-6748
  • Наталія Дубова Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини., Україна https://orcid.org/0000-0001-6613-1044

DOI:

https://doi.org/10.31499/2307-4914.1(27).2023.278723

Анотація

У статті висвітлено актуальність впровадження технологій дистанційного навчання в освітній процес закладів вищої освіти. Обґрунтовано методику проведення практичних занять із забезпечення якості продукції та послуг під час підготовки майбутніх фахівців харчової галузі в умовах дистанційного навчання; представлено методичні рекомендації проведення практичних занять для досягнення ефективного освітнього результату за допомогою проблемного, частково-пошукового, дослідницького та статистичних методів.

Ключові слова: освітній процес; дистанційне навчання; здобувачі вищої освіти; лекції; практичні роботи; харчові технології; інноваційні технології; якість продукції.

Біографії авторів

Ірина Філімонова, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини.

Доктор філософії, доцент кафедри професійної освіти та технологій за профілями.

Наталія Дубова, Уманський державний педагогічний університет імені Павла Тичини.

Kандидат педагогічних наук, доцент кафедри професійної освіти та технологій за профілями.

##submission.downloads##

Опубліковано

2023-03-30

Як цитувати

Філімонова, І., & Дубова, Н. (2023). МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ. Проблеми підготовки сучасного вчителя, (1(27), 15–21. https://doi.org/10.31499/2307-4914.1(27).2023.278723

Номер

Розділ

Статті