РОЗВИТОК КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
DOI:
https://doi.org/10.31499/2307-4914.1(29).2024.305103Ключові слова:
професійна освіта; критичне мислення; методи навчання; харчові технології; практична підготовка; інноваційні технології; виробниче середовище; форми навчання.Анотація
У статті розглянуто особливості процесу розвитку критичного мислення у майбутніх фахівців професійної освіти галузі харчових технологій. Проаналізовано методи та прийоми, які можуть бути використані в освітньому процесі для стимулювання критичного мислення у здобувачів вищої освіти. Акцентовано увагу на важливості розвитку критичного мислення в контексті сучасного ринку праці та вимог виробничого середовища шляхом введення практико-орієнтованих завдань в освітній процес з метою ефективного формування критичного мислення у майбутніх фахівців галузі харчових технологій.
##submission.downloads##
Опубліковано
2024-06-04
Як цитувати
Дубова, Н., & Філімонова, І. (2024). РОЗВИТОК КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ. Проблеми підготовки сучасного вчителя, (1(29), 108–115. https://doi.org/10.31499/2307-4914.1(29).2024.305103
Номер
Розділ
Статті