ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВОЇ ГАЛУЗІ В ПРОЦЕСІ ПРАКТИЧНОЇ ПІДГОТОВКИ - Дубова, Наталія; Харитонова, Валентина (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглянуто проблему підготовки сучасного фахівця у системі професійної освіти, зокрема, особливості формування професійної компетентності майбутніх фахівців у галузі харчових технологій в процесі їх практичної підготовки. Приділено увагу з’ясуванню ролі практичної підготовки у формуванні фахової компетентності, визначенню ефективних шляхів її впровадження у процесі професійної освіти майбутніх фахівців харчової галузі. Акцентовано увагу на посилення практичної складової у процесі формування професійної компетентності майбутніх інженерів-педагогів харчової галузі.