ЗМІСТ ТА СТРУКТУРА НАВЧАЛЬНОЇ ПРОГРАМИ СПЕЦКУРСУ «ОСНОВИ КУЛЬТУРИ МІЖНАЦІОНАЛЬНИХ СТОСУНКІВ» ДЛЯ СТУДЕНТІВ ФАКУЛЬТЕТУ ІНОЗЕМНИХ МОВ - Галай, Олена (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті висвітлюється зміст та структура навчальної програми спецкурсу для студентів іноземної філології «Основи культури міжнаціональних стосунків», що сприяє підготовці майбутніх вчителів іноземних мов до формування в учнів культури міжнаціональних стосунків. Автор розглядає етапи, дидактичні засоби організації курсу, основні положення, якими керувались при відборі навчального матеріалу. Висвітлюються теми, запропоновані студентам для вивчення під час занять та різноманітні форми організації курсу: лекції, семінарські та практичні заняття, самостійна робота.