ВИКОРИСТАННЯ МЕТОДУ ПРОЕКТУ В ПРАКТИЧНІЙ ПІДГОТОВЦІ МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ТРУДОВОГО НАВЧАННЯ ТА ТЕХНОЛОГІЙ - Савченко, Віталій (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті висвітлено питання використання методу проекту в професійній підготовці вчителя трудового навчання та технологій у вищому педагогічному навчальному закладі. Констатовано, що метод проектів забезпечує можливість встановлення міцних зв ’язків між теоретичними знаннями студентів і їх практичною предметно-перетворювальною діяльністю. Охарактеризовано основні типи навчальних проектів студентів, описано вимоги, що ставляться до проектів для забезпечення дієвості цього методу у формуванні у них ключових компетентностей.