ПРОФЕСІЙНА ПІДГОТОВКА ІТ-ФАХІВЦІВ В УМОВАХ РЕАЛІЗАЦІЇ ТЕХНОЛОГІЇ «ПЕРЕВЕРНУТИЙ КЛАС» - Ярмольчук, Тарас (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглядається: необхідність нових методів і технологій викладацької діяльності, які б були адекватні сучасним тенденціям і вимогам суспільства; теоретично обґрунтовано сутність технології перевернутий клас в умовах глобалізації; констатовано і охарактеризовано ряд загальних особливостей, переваг, впровадження перевернутого навчання, спрямованого на підтримку ефективної професійної підготовки фахівців з інформаційних технологій; розглянуто Інтернет-сервіси створення навчальних матеріалів для підвищення якості навчального процесу, його організації в умовах досліджуваної технології.