МЕТОДИКА АКТИВІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНО-ПІЗНАВАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ ПІД ЧАС ПРОВЕДЕННЯ ЛАБОРАТОРНО- ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ - Дубова, Наталія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглянуто значення методів активізації навчально-пізнавальної діяльності студентів у вищих навчальних закладах. Представлено досвід проведення лабораторно-практичних занять, спрямований на активізацію навчально-пізнавальної діяльності майбутніх інженерів-педагогів харчових технологій. Акцентовано увагу на вдосконаленні педагогічного процесу шляхом застосування найефективніших методів навчання, які здатні забезпечити високу ефективність навчально-пізнавальної діяльності студентів на лабораторно-практичних заняттях.