АНАЛІЗ КОМПЕТЕНТНОЇ СТРУКТУРИ ХУДОЖНЬО- ВИКОНАВСЬКОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СКРИПАЛІВ - Гупало, Ольга (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
Стаття присвячена актуальній проблемі модернізації педагогічної освіти – аналізу компонентної структури художньо-виконавської компетентності скрипалів як майбутніх вчителів музики в рамках професійної підготовки музикантів-виконавців. Проаналізовано сучасні ознаки досліджуваного явища. Аналізуються підходи вітчизняних та зарубіжних науковців до складових компонентів фактури та з’ясовується їх структура будова. Це дає змогу враховувати його при закладанні освітньо-кваліфікаційної бази і новоутворень вітчизняної освіти, а також розкрити сутність та структуру художньо-виконавської компетентності скрипалів.