ПЕДАГОГІЧНА ПРАКТИКА ЯК ЗАСІБ ФОРМУВАННЯ ПРЕДМЕТНИХ КОМПЕТЕНТНОСТЕЙ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ОБРАЗОТВОРЧОГО МИСТЕЦТВА - Рубан, Інна (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглянута проблема формування предметних компетентностей майбутніх учителів образотворчого мистецтва засобом педагогічної практики, визначено сутність понять «професійна компетентність», «предметна компетентність» та «предметна компетентність майбутніх учителів образотворчого мистецтва», розкрито механізми застосування засобів педагогічної практики у процесі формування предметних компетентностей майбутніх учителів образотворчого мистецтва. Предметні компетентності майбутніх учителів образотворчого мистецтва є складником професійної компетентності.