MODERNIZATION OF THE QUALITY OF EDUCATION DURING THE PREPARATION OF FUTURE TEACHERS OF LABOR LEARNING AND TECHNOLOGY - Savchenko, Larysa (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглядаються проблеми модернізації якості освіти при підготовці майбутніх вчителів технології. Проведений аналіз стандарту вчителя технології та окреслено його виробничі функції, типові завдання діяльності та вміння, якими повинен володіти випускник. Не все внесено в освітньо-кваліфікаційну характеристику майбутнього фахівця. Немає умінь володіння проектною діяльністю, яка є основною формою роботи вчителя технології та креслення, не показані уміння прогнозувати результати навчання учнів.