ПЕДАГОГІЧНІ ІННОВАЦІЇ У ПОБУДОВІ КУРСУ «МЕТОДИКА НАВЧАННЯ МАТЕМАТИКИ» - Бевз, Валентина; Годованюк, Тетяна (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розкривається необхідність оновлення змісту навчання методики математики. Висвітлюються окремі педагогічні інновації, що доцільно врахувати у навчанні методики математики майбутніх учителів. Показано необхідність врахування зв’язків методики навчання математики з методологією математики. Розглянуто особливості використання програмного забезпечення і впровадження наскрізних ліній ключових компетентностей.