ОСОБЛИВОСТІ ТА СПЕЦИФІКА ПІДГОТОВКИ БАКАЛАВРІВ ІНФОРМАТИКИ - Вакалюк, Тетяна (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті наведено особливості та специфіку підготовки бакалаврів інформатики. На прикладі освітньо-професійної програми підготовки бакалаврів інформатики уточнено особливості підготовки фахівців зазначеної спеціальності. Окреслено цілі та завдання системи вищої освіти у напрямку підготовки бакалаврів інформатики, а також визначено специфіку навчання бакалаврів інформатики з педагогічної точки зору. Наведено ряд законодавчих документів, на основі яких здійснюється підготовка бакалаврів інформатики.