КОНСТРУЮВАННЯ ПРАКТИКО-ОРІЄНТОВАНОГО ЗДОРОВʼЯЗБЕРЕЖУВАЛЬНОГО СЕРЕДОВИЩА ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Осадченко, Тетяна (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті обґрунтовуються теоретичні аспекти конструювання практико-орієнтованого здоров’язбережувального середовища ВНЗ, що забезпечує оптимальне поєднання форм, методів та засобів освітньо-професійної та фізкультурно-оздоровчої діяльності студентів. Здійснюється аналіз літератури, що розкриває зміст ключових понять. Представлено погляди науковців, щодо практико-орієнтованого здоров’язбережувального середовища ВНЗ. Презентовано напрями створення практико-орієнтованого здоровʼязбережувального середовища вищого навчального закладу.