МОДЕЛЬ ФОРМУВАННЯ ЕТНОКУЛЬТУРНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МУЗИКИ І ХОРЕОГРАФІЇ З КНР У ВИЩИХ ПЕДАГОГІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ УКРАЇНИ - Їн, Чжан (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглядається модель формування етнокультурної компетентності майбутніх учителів музики і хореографії з КНР у вищих педагогічних навчальних закладах України. Подана характеристика її основних структурних компонентів, а саме: мета, принципи, компоненти, етапи формування зазначеного утворення (теоретико-аналітичний, навчально-організаційний, підсумково-результативний). Автор висвітлює педагогічні умови, критерії та показники, рівні сформованості етнокультурної компетентності майбутніх педагогів, а також методи, форми та засоби, необхідні для формування досліджуваного феномену в майбутніх учителів музики і хореографії з КНР у вищих педагогічних навчальних закладах України.