ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ МОРАЛЬНОЇ КУЛЬТУРИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ ІНОЗЕМНИХМОВ В ПРОЦЕСІ ПРОФЕСІЙНОЇ ПІДГОТОВКИ - Петляєва, Віра (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті обґрунтовано актуальність і практичну значущість проблеми морального виховання особистості майбутнього вчителя іноземних мов. Визначено педагогічні умови формування моральної культури майбутнього вчителя іноземних мов в процесі професійної підготовки. Автором проаналізовано значущість формування моральної культури майбутнього вчителя іноземних мов. Висвітлена проблема виховання моральної культури у студентів вищих педагогічних навчальних закладів в системі підготовки вчителя іноземної мови. Зазначено сучасні аспекти проблеми виховання моральної культури як категорії формування особистості майбутнього вчителя іноземних мов в процесі професійної підготовки.