ПОДОЛАННЯ М’ЯЗОВИХ БЛОКІВ У МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ХОРЕОГРАФІЇ ЗАСОБАМИ ТАНЦЮВАЛЬНО-РУХОВОЇ ТЕРАПІЇ - Криворотенко, Анастасія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті проаналізовано причини м’язових блоків у тілі людини. Висвітлено погляди провідних вчених у сфері психології та тілесної терапії на цю проблему. Проаналізовано негативний вплив цього явища на майбутнього вчителя хореографії. Описано практичний досвід подолання м’язових блоків шляхом виконання різноманітних вправ, здобутий на курсі з танцювально-рухової терапії для професіоналів, організований Українською асоціацією танцювально-рухової терапії.