ПЕЧА-КУЧА ЯК ЕФЕКТИВНА ФОРМА ОРГАНІЗАЦІЇ ПУБЛІЧНОГО ВИСТУПУ - Бондаренко, Тетяна (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті, на прикладі виступів Печа-куча, розглянуто переваги сучасних, швидких, компактних презентацій, які здатні удосконалити процес вітчизняної освіти. Охарактеризовано основні формати виступів зарубіжних просвітницьких проектів, запропоновано методологічні підходи до розробки презентації коротких доповідей Pecha Kucha; наведені основні відомості відносно підбору, підготовки та висвітлення навчальної інформації, описана технологія публічного виступу із застосуванням формату презентації PowerPoint.