СУТНІСТЬ НАБУТТЯ СТУДЕНТАМИ ХУДОЖНЬО-ТВОРЧОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ ЗАСОБАМИ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ У МИСТЕЦЬКІЙ ОСВІТІ - Сирота, Зоя; Сирота, Всеволод (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглядається сутність набуття студентами художньо-творчої компетентності засобами інтерактивних технологій навчання. Окреслюється необхідність пошуку нових форм і методів удосконалення процесу професійно-педагогічної підготовки майбутнього вчителя у системі мистецької освіти. Висвітлюється практична художньо-творча самореалізація студентів, формування у них міжпредметних естетичних і предметних компетентностей. Репрезентовано пріоритетний напрям у мистецькій освіті – створення і реалізація соціокультурних проектів.