ФОРМУВАННЯ ТА РОЗВИТОК ІНТЕРПРЕТАЦІЙНОГО МИСЛЕННЯ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИКИ - Бондаренко, Світлана (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
Проблема формування інтерпретаційного мислення є однією з ключових у дослідженнях мистецтвознавців, педагогів, психологів. Аналіз досліджень проблеми дає можливість пізнати природу та особливості виконавського мислення, закономірності його формування та розвитку. У статті охарактеризовані основні принципи відображення специфічних рис творчої особистості виконавця у процесі інтерпретаційного мислення. Розглянуті та проаналізовані практичні поради видатних музикантів-педагогів, які сприятимуть удосконаленню виконавської майстерності майбутнього вчителя музики.