ПРОБЛЕМА ПРОФЕСІЙНОГО САМОРОЗВИТКУ ОСОБИСТОСТІ МАЙБУТНЬОГО ХУДОЖНИКА-ПЕДАГОГА В ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ - Музика, Ольга (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглядається актуальне питання мистецько-педагогічної освіти: проблема професійного саморозвитку особистості майбутнього художника-педагога в процесі фахової підготовки. Розкривається роль викладача фахових дисциплін в контексті формування у студентів позитивної мотивації до художньо-творчої діяльності та любові до майбутньої професії. Підкреслюється важливе значення самостійної роботи, як необхідного компонента фахової підготовки, самовдосконалення, саморозвитку і самореалізації.