МАЙСТЕР-КЛАС ЯК ОДНА ІЗ ФОРМ У ПІДГОТОВЦІ ВЧИТЕЛІВ ТЕХНОЛОГІЙ - Омельчук, Олександр (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
Узагальнено підходи до визначення поняття «майстер-клас» та підкреслено значущість даної форми у фаховій підготовці майбутніх вчителів технологій. Основні переваги майстер-класу у фаховій підготовці вчителів технологій – це унікальний взаємозв’язок: короткої теоретичної частини, індивідуальної роботи, спрямованої на придбання й закріплення практичних знань і навичок з певної технології. У процесі дослідження представлено програму заняття майстер-класу на тему: «Виготовлення декоративної вази (кашпо)». Наведено технологію виготовлення декоративної вази (кашпо) з лози.