ОЦІНЮВАННЯ ЯКОСТІ ПІДГОТОВКИ ВЧИТЕЛІВ ІНОЗЕМНИХ МОВ: ПОГЛЯД СТУДЕНТІВ НА СУЧАСНУ ПЕДАГОГІЧНУ ОСВІТУ - Коляда, Наталія; Колісніченко, Ангеліна (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2020)
У статті розглядається питання якості педагогічної освіти та оцінювання програми навчання здобувачів освіти. Подано результати діагностики оцінювання якості підготовки майбутніх учителів іноземних мов, яка здійснена шляхом анкетування здобувачів освіти факультету іноземних мов, де вони оцінили рівень викладання дисциплін програми їхньої підготовки, визначили доцільність та якість вивчення предметів. З’ясовані труднощі, які виникають у студентів під час проходження педагогічної практики. Визначено предмети, які вони вважають пріоритетними для їхньої професійної підготовки.