РЕЦЕНЗІЯ на колективну монографію «Current issues of inclusive tourism introduction in Ukraine and other countries» - Кочубей, Тетяна (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2020)
(Актуальні проблеми впровадження інклюзивного туризму в Україні та за кордоном, 2020)