ЗАСОБИ РОЗВИТКУ НАВИЧОК ГОВОРІННЯ МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ АНГЛІЙСЬКОЇ МОВИ - Бондарук, Яна (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2020)
У статті досліджено засоби розвитку навичок говоріння майбутніх учителів англійської мови. Виокремлено найбільш поширені мовленнєві вправи і завдання, які зорієнтовані на вдосконалення іншомовного спілкування у ЗВО та представлені у навчально-методичних посібниках викладачів Уманського державного педагогічного університету імені Павла Тичини. З’ясовано, що розвиток іншомовного спілкування нерозривно зв’язаний із такими поняттями як «швидкість» і «правильність» висловлювання, «впевненість» в іншомовному спілкуванні.