ЕКСПЕРИМЕНТАЛЬНА ПЕРЕВІРКА МОДЕЛІ РЕАЛІЗАЦІЇ ДИДАКТИЧНИХ УМОВ ОРГАНІЗАЦІЇ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ ВИХОВАНЦІВ ДИТЯЧОГО ХОРЕОГРАФІЧНОГО КОЛЕКТИВУ - Булага, Костянтин (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2020)
У статті охарактеризовано модель реалізації навчальної діяльності вихованців дитячого хореографічного колективу як специфічного виду цілеспрямованої діяльності для оволодіння системою хореографічних знань, як інформації, що підлягає опануванню, хореографічних умінь та навичок як способів діяльності, досвіду хореографічної творчості та емоційно-морального сприйняття хореографічних творів, що дає нам уявлення про взаємозв’язок процесів навчання і опанування хореографічним мистецтвом. З’ясовано структурні компоненти навчальної діяльності вихованців дитячого хореографічного колективу: мотиваційний, цільовий, діяльнісно-творчий та рефлексивно-суб’єктний.