ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ ПОЧАТКОВИХ КЛАСІВ ДО ЕКОНОМІЧНОГО ВИХОВАННЯ УЧНІВ - Чучаліна, Юлія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2020)
статті акцентовано увагу на одній із проблем підготовки якісного фахівця сучасної школи – підготовці майбутнього вчителя початкових класів до економічного виховання молодших школярів у контексті глобалізаційних процесів. Автор наголошує на значному розриві між реальним станом речей у закладі загальної середньої освіти, закладі вищої освіти та викликами сьогодення, відсутність узгодження між якими не дозволяє забезпечити економічну складову фахової підготовки майбутнього педагога.