ДОСЛІДЖЕННЯ ПОТЕНЦІАЛУ ПРОЄКТНОЇ ТЕХНОЛОГІЇ НАВЧАННЯ ЯК ЗАСОБУ ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ МОБІЛЬНОСТІ ІНЖЕНЕРІВ-ПЕДАГОГІВ - Малишевський, Олег (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2021)
У статті обґрунтовано доцільність використання проєктної технології навчання як засобу формування професійної мобільності майбутніх інженерів-педагогів комп’ютерного профілю. Обґрунтовано методику формування професійної мобільності інженерів-педагогів комп’ютерного профілю, яка передбачає застосування проєктної технології навчання. Окреслено спектр методів проблемного навчання, які лежать в основі проєктної технології. Доведено ефективність проєктної технології навчання у формуванні професійної мобільності майбутніх інженерів-педагогів комп’ютерного профілю.