ІННОВАЦІЙНІ МЕТОДИ НАВЧАННЯ В ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ ФАХІВЦІВ БІОМЕДИЧНОЇ КІБЕРНЕТИКИ - Компанець, Наталія; Козубська, Ірина; Чіжова, Наталія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2024)
Стаття розглядає інноваційні методи навчання, які використовуються у галузі біомедичної кібернетики. Визначаються новаторські методи навчання та передові технології, такі, як віртуальна реальність, штучний інтелект разом з гейміфікацією, що забезпечують можливість швидкого аналізу інформації та зворотного зв’язку. Вивчення інновацій допомагає визначити можливості для вдосконалення якості навчання та підготовки фахівців, зокрема за умов розширених можливостей адаптації програм до потреб студентів.