ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ПОЛІХУДОЖНЬОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИКИ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ МУЗИЧНО-ТЕОРЕТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН - Гаоян, Ся (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті окреслено поліхудожній потенціал музично-теоретичних дисциплін у фаховій підготовці майбутнього вчителя музики. Уточнено сутність поліхудожньої підготовленості в контексті опанування змісту історії музики та аналізу музичних творів. На основі виявленого поліхудожнього потенціалу дисциплін та змісту структурних компонентів поліхудожньої підготовленості (когнітивний, аксіологічний, мотиваційний, праксеологічний) обґрунтовано ієрархію педагогічних умов успішної поліхудожньої підготовки – базову та підпорядковані, які забезпечують її реалізацію.