ФОРМУВАННЯ КОМП’ЮТЕРНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНЬОГО ФАХІВЦЯ ДОШКІЛЬНОЇ ОСВІТИ ЗАСОБАМИ ІНТЕРАКТИВНИХ ТЕХНОЛОГІЙ НАВЧАННЯ - Семчук, Світлана (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті висвітлені актуальні питання формування комп’ютерної компетентності майбутніх фахівців дошкільної освіти. Описано можливості використання інтерактивних технологій у формуванні комп’ютерної компетентності майбутніх фахівців дошкільної освіти в сучасних умовах потужної інформатизації суспільства. Проаналізовано сучасні погляди науковців щодо означеної проблеми. Розкрито сутність, структуру та складові комп’ютерної компетентності особистості. В статті розкрито поняття «комп’ютерні технології», «комп’ютер як технічний засіб навчання», «мультимедійні засоби навчання». Визначено особливості використання комп’ютерних технологій як засобу організації навчання майбутніх фахівців дошкільної освіти.