ФОРМУВАННЯ ЕСТЕТИЧНИХ ЦІННОСТЕЙ В МАЙБУТНІХ ВЧИТЕЛІВ ХОРЕОГРАФІЇ ЗАСОБАМИ СУЧАСНОГО БАЛЬНОГО ТАНЦЮ - Сизоненко, Вікторія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті висвітлені умови, сприятливі для вдосконалення навчально-виховного процесу студента-хореографа, з метою результативного формування естетичних цінностей засобами сучасного бального танцю. Розглянуто вплив естетичного виховання на всебічний гармонійний розвиток майбутнього фахівця з хореографічного мистецтва, важливість розвитку естетичного смаку, формування естетичних ідеалів, поглядів, переконань, естетичного ставлення до явищ і предметів навколишньої дійсності.