ПОРІВНЯЛЬНА ХАРАКТЕРИСТИКА ОСОБЛИВОСТЕЙ НАВЧАННЯ ДОРОСЛИХ І ДІТЕЙ В КОНТЕКСТІ АНДРАГОГІЧНОЇ ПІДГОТОВКИМАЙБУТНІХ ВИКЛАДАЧІВ - Ізбаш, Світлана (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті автор визначає специфічні особливості навчання дорослих і дітей, наводить їх порівняльну характеристику. Подані у статті характеристики навчання дорослих і дітей свідчать про те, що процеси навчання дорослих і дітей суттєво відрізняються і мають свою специфіку. З’ясовано, що для майбутнього викладача вищого навчального закладу в контексті його андрагогічної підготовки важливо розуміти відмінні особливості навчання дорослих і дітей для того, щоб бути готовим до урахування сподівань дорослих від процесу навчання, їх можливостей і обмежень, вибору стилю навчання, найбільш доцільного для роботи з дорослою аудиторією.