МУЗИЧНИЙ ОБРАЗ ЯК СКЛАДОВА ФОРТЕПІАННОГО ВИКОНАВСТВА - Умрихіна, Оксана (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті висвітлюються проблеми музичного образу як складової фортепіанного виконавства, осягнення музичного смислу в процесі виконавської інтерпретації; розкривається сутність музичної інтонації як способу відображення емоційно-смислового змісту в звуках; визначаються особливості втілення інтонаційного смислу на фортепіано; аналізуються важливі аспекти осягнення глибинного смислу музичних явищ крізь призму музично-виконавської діяльності.