ВИКОРИСТАННЯ ІННОВАЦІЙНИХ ТЕХНОЛОГІЙ У ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНИХ НАВЧАЛЬНИХ ЗАКЛАДАХ В ПРОЦЕСІ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО КВАЛІФІКОВАНОГО РОБІТНИКА - Вдовенко, Олена (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті обґрунтовано необхідність використання інноваційних технологій в освітньому процесі професійно-технічного навчального закладу з метою підвищення якості професійної підготовки майбутнього кваліфікованого робітника; розглянуто якісні характеристики сучасних інноваційних технологій; розкрито ефективність використання інноваційних технологій у професійно-технічних навчальних закладах в процесі підготовки майбутнього кваліфікованого робітника; висвітлено позитивний вплив активного використання у навчально-виховному процесі професійно-технічного навчального закладу інноваційних технологій на професійну підготовку майбутнього кваліфікованого робітника.