САМОСТІЙНА РОБОТА СТУДЕНТІВ ЯК НЕВІД’ЄМНА СКЛАДОВА ФОРМУВАННЯ ПРОФЕСІЙНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ СУЧАСНИХ ФАХІВЦІВ ІЗ ЗАСТОСУВАННЯМ ІНТЕРНЕТ-ТЕХНОЛОГІЙ - Герасимчук, Тетяна (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
Організація навчальної діяльності студентів із використанням Інтернету передбачає використання новітніх педагогічних технологій, що стимулюють розкриття внутрішніх резервів кожного студента й одночасно сприяють формуванню соціальних і психологічних якостей особистості. Для сучасної людини знання іноземних мов важливе для досягнення успіху в житті, однак не завжди вистачає часу і можливостей, щоб регулярно вивчати іноземну мову. У разі потреби студент може вивчати й удосконалювати знання з іноземної мови самостійно в зручний для нього час, використовуючи сучасні інформаційні технології.