ЗНАЧЕННЯ ПЕДАГОГІЧНИХ УМОВ У ФОРМУВАННІ ПРАВОВОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ МАЙБУТНІХ МЕНЕДЖЕРІВ - Поліщук, Олена (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті обґрунтовано педагогічні умови формування правової компетентності майбутнього менеджера зовнішньоекономічної діяльності на основі проведеного пілотажного дослідження. До них віднесено: професійну орієнтацію навчального процесу на підготовку майбутніх менеджерів зовнішньоекономічної діяльності; орієнтацію майбутніх менеджерів зовнішньоекономічної діяльності на необхідність правової самоосвіти як основної умови професійного росту; побудову навчального процесу на засадах особистісно-зорієнтованого, компетентнісного та діяльнісного підходів; реалізацію правової освіти майбутніх менеджерів зовнішньоекономічної діяльності на основі застосування інтерактивних технологій.