ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ ВИПУСКНИКІВ УНІВЕРСИТЕТІВ ДО ПОШУКУ РОБОТИ НА РИНКУ ПРАЦІ: З ДОСВІДУ РОБОТИ - Кочубей, Тетяна; Полєхіна, Вікторія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
Розглянуто актуальну для сьогодення проблему підготовки майбутніх випускників університетів до пошуку роботи на ринку праці, наголошено на нормативно-правових документах, що регламентують регулювання в сфері працевлаштування випускників вищих навчальних закладів, їх права та обовʼязки, порядок працевлаштування, соціальні гарантії, висвітлено зміст, форми і методи теоретичної і практичної підготовки майбутніх випускників університету до пошуку роботи на ринку праці, окреслено структуру курсу «Чинники успішного працевлаштування», його мету, завдання, методичне забезпечення.