ВПЛИВ ОЗДОРОВЧИХ ВПРАВ НА ФІЗИЧНУ ПІДГОТОВЛЕНІСТЬ ТА ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ СТАН СТУДЕНТІВ ВИЩОГО НАВЧАЛЬНОГО ЗАКЛАДУ - Кожуріна, Ірина (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
Метою роботи є впровадження в навчальний процес програми оздоровчих занять з фізичного виховання. Використовувалися наступні методи досліджень: аналізу, прогнозні; діагностичні; обсерваційні та педагогічного експерименту. Проведено педагогічний експеримент зі студентами І курсу. Всього було охоплено 126 студентів. У контрольній та експериментальній групах проведено тестування фізичного стану та функціональних можливостей студентів. Було конкретизовано моніторинг ефективності програми оздоровчого фізичного виховання та визначено її вплив на фізичну підготовленість та функціональний стан студентів.