ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ РЕФЛЕКСИВНО-ТВОРЧОЇ ДІЯЛЬНОСТІ МАЙБУТНІХ ПІАНІСТІВ З КНР У ПРОЦЕСІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ - Сянюн, Чжан (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розглядається проблема забезпечення рефлексивно-творчої діяльності майбутніх піаністів з КНР, як емоційно чуттєвий вид їх мисленнєвої діяльності, направлений на аналіз, осмислення, переосмислення процесів і результатів власної навчальної діяльності, направленої на оволодіння високим рівнем художньо-виконавської майстерності. Автор розглядає такі форми, методи та умови забезпечення рефлексивно-творчої діяльності майбутніх піаністів з КНР у процесі фахової підготовки, як рефлексивна бесіда; відвідування та аналіз концертних виступів своїх колег та музикантів-професіоналів; ознайомлення з кращими зразками художньо-виконавської майстерності; аналіз власної виконавської та навчальної діяльності та ін.