ЗМІСТ ТА СТРУКТУРА УМІНЬ ХУДОЖНЬО-ТВОРЧОЇ САМООРГАНІЗАЦІЇ ВЧИТЕЛЯ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Юйцень, Хань (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
З’ясовано, що вміння самоорганізації є універсальною групою умінь, які можуть бути застосовані в різних сферах професійної діяльності, в тому числі в галузі мистецької освіти. Досліджено зміст умінь художньо-творчої самоорганізації майбутнього вчителя музичного мистецтва, які розглядаються у взаємозв’язку трьох ключових груп: цільової, рефлексивної та особистісної. Зроблено висновок, що дані вміння формуються з урахуванням рівня розвитку пізнавальної активності, креативності мислення і специфіки розв’язуваних студентами фахових завдань у площині художньо-творчої діяльності.