ОСОБЛИВОСТІ ВИКОНАВСЬКО-ПРОСВІТНИЦЬКОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНЬОГО ВЧИТЕЛЯ МУЗИКИ В СИСТЕМІ ВИЩОЇ ПЕДАГОГІЧНОЇ ОСВІТИ - Кай, Чень (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
У статті розкривається характеристика виконавсько-просвітницької діяльності педагога в галузі музичного мистецтва. Визначені її функції та розглянуті основні форми. Автор підкреслює органічну єдність виконання музичних творів та вербальної інтерпретації в процесі спілкування з різною віковою категорією. Проаналізовані недоліки, які зустрічаються у виконавсько-просвітницькій практиці студентів-магістрантів. Пропонуються рекомендації щодо підвищення їх лекторської майстерності, вміння підготувати емоційну та насичену бесіду.