НОВЫЕ ПЕДАГОГИЧЕСКИЕ ТЕХНОЛОГИИ В КОНТЕКСТЕ НОВОЙ ПАРАДИГМЫ МОДЕРНИЗАЦИИ ИНОЯЗЫЧНОГО ОБРАЗОВАНИЯ - Максимук, Лариса; Левонюк, Лилия (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2019)
Статтю присвячено питанням використання нових педагогічних технологій на заняттях з іноземної мови у вищих навчальних закладах Білорусі з метою підвищення комунікативної компетенції студентів, вдосконалення їх іншомовної підготовки. Сучасні педагогічні технології, які використовуються для формування іншомовної комунікативної компетенції майбутнього фахівця, є найбільш продуктивними для створення освітнього середовища, яке забезпечує особистісно-орієнтоване взаємодія всіх учасників освітнього процесу.