ПІДГОТОВКА МАЙБУТНІХ УЧИТЕЛІВ МАТЕМАТИКИ У ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ МАТЕМАТИЧНИХ ДИСЦИПЛІН З ВИКОРИСТАННЯМ ПАКЕТУ GEOGEBRA - Поліщук, Тетяна; Іщенко, Галина; Возносименко, Дарія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2020)
У статті розглянуто особливості використання пакету динамічної математики GeoGebra у процесі вивчення математичних дисциплін. Проаналізовано ефективність застосування математичних пакетів у процесі навчання математики. Використання даного математичного пакету при вивченні декількох курсів математики, зокрема математичного аналізу та елементарної математики, сприяє формуванню у студентів навичок практичного використання ІКТ, створює можливість для виконання завдань прикладного та дослідницького характеру (проблеми, повʼязані із застосуванням математики в техніці, медицині також у повсякденному житті).