АНАЛІЗ ОСОБЛИВОСТЕЙ МОЛОДІЖНОГО СЛЕНГУ В ПРОЦЕСІ ВИВЧЕННЯ ІНОЗЕМНОЇ МОВИ (АНГЛІЙСЬКОЇ) У ЗАКЛАДІ ВИЩОЇ ОСВІТИ - Загребнюк, Юлія; Веремюк, Людмила (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2021)
У статті здійснено аналіз особливостей використання молодіжного сленгу в процесі вивчення англійської мови у закладі вищої освіти. Здійснено аналіз концепції цього поняття. З’ясовано, що молодіжний сленг перебуває у постійному розвитку. Також було визначено, що сучасний сленг в англійській мові, як невід’ємна частина мови, є однією з найактуальніших і суперечливих проблем сучасної лексикології. Це дослідження сприяє вирішенню проблеми детермінації, сутності та основних ознак досліджуваного явища.