ОСОБЛИВОСТІ ФАХОВОЇ ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ЕЛЕКТРОМОНТЕРІВ З РЕМОНТУ ТА ОБСЛУГОВУВАННЯ ЕЛЕКТРОУСТАТКУВАННЯ У ЗАКЛАДАХ ПРОФЕСІЙНО-ТЕХНІЧНОЇ ОСВІТИ - Свиридюк, Віталій (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2021)
У статті проаналізовано нормативно-правову базу фахової підготовки майбутніх електромонтерів з ремонту та обслуговування електроустаткування у закладах професійно-технічної освіти. Зазначено предмети, які входять до загальнопрофесійної підготовки, професійно-теоретичної підготовки, професійно-практичної підготовки. Окреслено шляхи вдосконалення навчально-виховного процесу в закладах професійної освіти, враховуючи проблему взаємозв’язку загальноосвітньої та професійно-технічної підготовки.