МЕТОДИЧНІ АСПЕКТИ ПРОВЕДЕННЯ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ ІЗ ЗАБЕЗПЕЧЕННЯ ЯКОСТІ ПРОДУКЦІЇ ТА ПОСЛУГ ПІД ЧАС ПІДГОТОВКИ МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В УМОВАХ ДИСТАНЦІЙНОГО НАВЧАННЯ - Філімонова, Ірина; Дубова, Наталія (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2023)
У статті висвітлено актуальність впровадження технологій дистанційного навчання в освітній процес закладів вищої освіти. Обґрунтовано методику проведення практичних занять із забезпечення якості продукції та послуг під час підготовки майбутніх фахівців харчової галузі в умовах дистанційного навчання; представлено методичні рекомендації проведення практичних занять для досягнення ефективного освітнього результату за допомогою проблемного, частково-пошукового, дослідницького та статистичних методів. Ключові слова: освітній процес; дистанційне навчання; здобувачі вищої освіти; лекції; практичні роботи; харчові технології; інноваційні технології; якість продукції.