ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ФОРМУВАННЯ ІНСТРУМЕНТАЛЬНО-ВИКОНАВСЬКОЇ ПІДГОТОВКИ ВИКЛАДАЧІВ МУЗИЧНОГО МИСТЕЦТВА - Палаженко, Олег; Пастушок, Тарас; Фіськов, Геннадій (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2024)
У нашому дослідженні розглянуто педагогічні умови ефективного формування інструментальної та виконавської підготовки викладачів музичного мистецтва. Відповідні педагогічні умови розглядаються як сукупність специфічних засобів та спеціальних обставин, котрі сприяють ефективному формуванню інструментально-виконавської підготовки викладачів музичного мистецтва. Якісне формування інструментально-виконавської підготовки викладачів музичного мистецтва можливе завдяки комплексному використанню запропонованих у статті педагогічних умов.