РОЛЬ МЕНЕДЖМЕНТУ НАВЧАЛЬНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ НА УРОКАХ ІНОЗЕМНИХ МОВ У ФОРМУВАННІ ІНШОМОВНОЇ КОМУНІКАТИВНОЇ КОМПЕТЕНТНОСТІ В УЧНІВ ПОЧАТКОВОЇ ШКОЛИ - Колісніченко, Ангеліна (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2024)
Метою дослідження є визначення впливу менеджменту освітньої діяльності на успішність формування іншомовної комунікативної компетентності під час проведення уроків іноземної мови у початковій школі. Для реалізації дослідження було використано методи аналізу, узагальнення, спостереження. У результаті дослідження виокремлено аспекти для успішного планування навчальної діяльності на уроках іноземних мов у початковій школі відповідно до їх типів; визначено критерії оцінки якості планування та проведення уроків для успішного формування комунікативної компетентності молодших школярів.