ПЕДАГОГІЧНІ УМОВИ ПІДГОТОВКИ СТУДЕНТІВ ЗАКЛАДІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В ГАЛУЗІ WEB-РОЗРОБОК - Ткачук, Станіслав; Мельник, Олексій; Коробань, Оксана (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2024)
У зв’язку з модернізацією системи освіти в Україні зростають вимоги суспільства до рівня підготовки випускників закладів професійної (професійно-технічної) освіти, які можуть креативно вирішувати завдання, що виникають у процесі фахової діяльності. Продовжується активне впровадження засобів ІКТ в освітньому процесі коледжів, особливо щодо завдань створення Web-сайтів, пов’язаних між собою в єдину глобальну мережу. Аналіз стану досліджуваної проблеми в педагогічній-теорії та на практиці навчання показав, що питання навчально-методичного забезпечення підготовки студентів закладів вищої освіти при навчанні Web-дизайну недостатньо повно розроблені.