РОЗВИТОК КРИТИЧНОГО МИСЛЕННЯ У МАЙБУТНІХ ФАХІВЦІВ ПРОФЕСІЙНОЇ ОСВІТИ В ГАЛУЗІ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ - Дубова, Наталія; Філімонова, Ірина (Проблеми підготовки сучасного вчителя, 2024)
У статті розглянуто особливості процесу розвитку критичного мислення у майбутніх фахівців професійної освіти галузі харчових технологій. Проаналізовано методи та прийоми, які можуть бути використані в освітньому процесі для стимулювання критичного мислення у здобувачів вищої освіти. Акцентовано увагу на важливості розвитку критичного мислення в контексті сучасного ринку праці та вимог виробничого середовища шляхом введення практико-орієнтованих завдань в освітній процес з метою ефективного формування критичного мислення у майбутніх фахівців галузі харчових технологій.